Vælg kategori: Søg produkt:
 
Indkøbskurven er tom!  
 


Foe Ids Dansk

Alle priser
er incl. moms

Dankort Visa Electron
NAVIA FÆRØGARN OG OPSKRIFTER > NAVIA FÆRØGARN OG OPSKRIFTER  |  Udskriv  |  Tip en ven
Navia Garn __________ Navia Opskrifter________ Navia Kits

Lækkert naturgarn fra Færøerne

Færøerne (på færøsk Føroyar) betyder fåreøerne, og som navnet siger, er der rigtig mange får på denne håndfuld øer midt ude i Nordatlanten. Ulden, der var "Færøernes guld", har ikke helt samme betydning for øerne længere, men der findes dog stadig produktion af garn og uldvarer.

Den nuværende indehaver, Oli Kristian, af firmaet – Navia – har formået at holde traditionen i hævd efter sin bedstefar, idet uldproduktionen for alvor startede op igen for 5 år siden.

Ulden er en blanding af uld fra Færøerne, Shetlandsk uld og Merino uld fra Australien. Det fås i 3 forskellige finheder og i 7 dejlige naturfarver. Enten kan det købes i nøgler (à 50g) eller nogle designs som kits. De færdigpakkede kits indeholder garn og strikkeopskrift. Derudover findes der flere opskriftbøger med mange forskellige og flotte designs inden for både sweatre, trøjer, huer, sokker og vanter.

Navia garn – en fornøjelse at arbejde med og efterfølgende dejligt varmt at have på!

MASKINVALKNING

I gamle dage blev der alene valket i hånd, men nu er man mere og mere gået over til at maskinvalke. Denne metode viser sig velegnet til tøj, strikket med Navia garn, såfremt tøjet bliver vasket med uldvaskemiddel ved 30C. Men da vaskemaskinere er meget forskellige, er der umuligt med sikkerhed at sige, hvor lang tid valkningen skal tage. Derfor frasiger Navia sig ethvert ansvar for, hvordan brugeren valker tøjet.

100% REN NY ULD

Navia blev stiftet i januar 2004 med det formål at fremstille færøsk plukket uld, som er slidstærk dog uden at nopre betydeligt.
Navia har fremstillet en sepciel blanding af færøsk og udenlandsk uld. Derfor kan Navia i dag tilbyde første klasse garn.
Har De spørgsmål eller ideer med hensyn til Navia garn, er De velkommen at kontakte os.


""


HMBS  -  Hvítakletsvegur 14  -  FO-470 Eiði, Færøerne
Tlf. 58 36 32  -  E-mail: kundeservice@hmbs.dk  -  CVR-nummer: FO-569062